Go2Sweden Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Go2Sweden Förvaltnings AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Go2Sweden Förvaltnings AB är ett av dem. Statusen för Go2Sweden Förvaltnings AB är att Bolaget är aktivt.

Go2Sweden Förvaltnings AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-05-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Go2Sweden Förvaltnings AB ska trivas.

Go2Sweden Förvaltnings AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsservice, fastighetsförvaltning och fastighetsadministration ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Go2Sweden Förvaltnings AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Go2Sweden Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Go2Sweden Förvaltnings AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mohammad, Amir -Mohammad, Atif.

De som är på något sätt har med Go2Sweden Förvaltnings AB är Mohammad, Amir som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Mohammad, Amir som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mohammad, Atif som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öztürk, Vural som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Martin Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Go2Sweden Förvaltnings AB har 556681-1401 som sitt organisationsnummer.