JNH Mur & Puts AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsarbete och fastighetsreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JNH Mur & Puts AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är JNH Mur & Puts AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2005-10-14 så skapades JNH Mur & Puts AB och verksamheten är har F-skattsedel JNH Mur & Puts AB har haft det sedan 2005-10-27.

JNH Mur & Puts AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-10-27

556687-7899 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är JNH Mur & Puts AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med JNH Mur & Puts AB så går det att nå dem via telefon på 0418-438231 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom JNH Mur & Puts AB är Mikkelsen, Cecilia Viktoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekvall, Hans Johnny Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Svensson, Nils Måns Inge som är född 1948 och har titeln Revisor, HM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .