Brospont AB

Skåne län

Information

Brospont AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Brospont AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Brospont AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Brospont AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Brospont AB så kan ni göra det genom att skicka er post till St. Strandg. 28, 261 31, Landskrona men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Landskrona arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Brospont AB Privat, ej börsnoterat.

Brospont AB har idag 556691-2282 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Brospont AB

Bolaget skall direkt eller indirekt via dotterbolag bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen, bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Brospont AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergqvist, Agneta Irene som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Lars-Erik Christer som är född 1944 och har titeln Suppleant, Pankko, Jan Kalevi Peter som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .