A. Almqvist och Partner AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och handel med kemisk-tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för A. Almqvist och Partner AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är A. Almqvist och Partner AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2005-12-02 så skapades A. Almqvist och Partner AB och verksamheten är har F-skattsedel A. Almqvist och Partner AB har haft det sedan 2006-02-10.

A. Almqvist och Partner AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-02-10

556692-5730 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är A. Almqvist och Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med A. Almqvist och Partner AB så går det att nå dem via telefon på 0418-73240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom A. Almqvist och Partner AB är Almkvist, Karl Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Alexander Almkvist, Rita som är född 1953 och har titeln Suppleant, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .