Sydbläst AB

Skåne län

Information

556694-8815 är organisationsnummer för bolaget Sydbläst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sydbläst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Sydbläst AB finns i.

Sydbläst AB har varit registrerat sedan 2005-12-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sydbläst AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sydbläst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sydbläst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sydbläst AB så kan ni göra det på telefon genom 073-3182032 eller genom brev på följande adress:
Storg. 33, 261 31, Landskrona

Bolaget skall utföra blästringsarbeten, målning och beläggningar inom marin, bygg och industri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sydbläst AB och det är Vigsteinsson, Venni Vernhardur S som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jannesson, Sheetal Maria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Tranebacke, Nils Bertil Lennart som är född 1967 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,