Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av husvagnar och husbilar jämte tillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2006-01-14 så skapades Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag har haft det sedan 2006-03-09.

Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556696-5512 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-411060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Husvagnshuset Landskrona Aktiebolag är Alexandersson, Karin Eva-Maria som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Delin, Eva som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Delin, Rolf Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .