Jator Totalbygg AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Jator Totalbygg AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jator Totalbygg AB är ett av dem. Statusen för Jator Totalbygg AB är att Bolaget är aktivt.

Jator Totalbygg AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-01-16. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jator Totalbygg AB ska trivas.

Jator Totalbygg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bygga hus samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jator Totalbygg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-23.

Idag är Jator Totalbygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Jator Totalbygg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8832077.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jator Totalbygg AB är Torro, Jari Kalevi som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Tina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jator Totalbygg AB har 556696-6387 som sitt organisationsnummer.