Karling Fasad AB

Skåne län

Information

Karling Fasad AB är ett av många bolag som finns i Landskrona. Det är nämligen den kommunen som Karling Fasad AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karling Fasad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-05-11.

Karling Fasad AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-01. Men sedan 2006-05-11 så har Karling Fasad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 24, 261 31, Landskrona. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karling Fasad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0418-21007.

Landskrona arbetar för att bolag som Karling Fasad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karling Fasad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva murning och putsning av fasader samt byggkonsultverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Karling Fasad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karling Fasad AB och det är följande personer, Karling, Rubi Alexandra som är född 1988 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karling Fasad AB är 556701-1837.