Landskrona Fastighetsbyrå AB

Skåne län

Information

556702-3816 är organisationsnummer för bolaget Landskrona Fastighetsbyrå AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Landskrona Fastighetsbyrå AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Landskrona Fastighetsbyrå AB finns i.

Landskrona Fastighetsbyrå AB har varit registrerat sedan 2006-04-21 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-09-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Landskrona Fastighetsbyrå AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-09-07.

Landskrona Fastighetsbyrå AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Landskrona Fastighetsbyrå AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Landskrona Fastighetsbyrå AB så kan ni göra det på telefon genom 0418-26070 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 13, 261 32, Landskrona

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och bostadsrätter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Landskrona Fastighetsbyrå AB och det är Axelsson, Lars Erik som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Elin Marie som är född 1982 och har titeln Suppleant, Olsson, Lars Harald som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,