Tallberg Svets & Smide AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och Tallberg Svets & Smide AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Tallberg Svets & Smide AB är ett av dem. Statusen för Tallberg Svets & Smide AB är att Bolaget är aktivt.

Tallberg Svets & Smide AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-06-15. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Tallberg Svets & Smide AB ska trivas.

Tallberg Svets & Smide AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är montage och smidesverksamhet samt handel och förvaltning med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tallberg Svets & Smide AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Tallberg Svets & Smide AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Tallberg Svets & Smide AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5279649.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Tallberg Svets & Smide AB är Tallberg, Mats Patrik Antonio som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Tallberg, Eva Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant, Larsson, Anders Sven-Olof som är född 1967 och har titeln Revisor, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, .

Tallberg Svets & Smide AB har 556705-6956 som sitt organisationsnummer.