Genevad Holding AB

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Genevad Holding AB. Det finns flera företag som liknar Genevad Holding AB i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2006-07-04 så har Genevad Holding AB varit registrerat. Idag är Genevad Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Genevad Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Genevad Holding AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska bedriva holdingverksamhet, produktion, marknadsföring och försäljning av byggvaruprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bekken, Svenn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bekken, Christian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schlasberg, Fredrik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Lars Gilbert som är född 1943 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Genevad Holding AB har 556707-1948 som sitt organisationsnummer.