Skånebygg i Landskrona Aktiebolag

Skåne län

Information

I Landskrona finns det ett Aktiebolag som heter Skånebygg i Landskrona Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Skånebygg i Landskrona Aktiebolag i Skåne län. Landskrona är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-07-12 så har Skånebygg i Landskrona Aktiebolag varit registrerat. Idag är Skånebygg i Landskrona Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Skånebygg i Landskrona Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundåkrag. 21, 261 35, Landskrona. Vi ni istället prata med Skånebygg i Landskrona Aktiebolag så kan ni göra det på 0418-22930.

Bolagets verksamhet skall utgöras av byggnadsverksamhet, anläggning och skötsel av trädgårdar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Green, Kent Allan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Ulf Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ingrid Lisbeth som är född 1953 och har titeln Suppleant, Holm, Yvonne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Skånebygg i Landskrona Aktiebolag har 556707-7036 som sitt organisationsnummer.