Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret)

Skåne län

Information

Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) är ett bolag som finns i Landskrona. I Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ringkvist, Jonas Patrik som är född 1972 och har titeln VD, Ringkvist, Anne-Li Nina I som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringkvist, Jonas Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson Duhs, Jan Ingvar Sture Janne som är född 1965 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) på telefon 0418-10391.

Bolaget ska bedriva livsmedelshandel jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) av bolagstypen Aktiebolag.

Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-02-15 och Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kalkugnens Livs Aktiebolag (Ica Nära Ankaret) har 556713-6436 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.