Lamiga Research Aktiebolag

Skåne län

Information

Lamiga Research Aktiebolag är en verksamhet som finns i Landskrona. I Lamiga Research Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waldemarson, Jan-Walder Olov-Vilhem som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Waldemarson, Nils Åke Martin som är född 1971 och har titeln Suppleant, Törnros, Mats Anders Peter som är född 1977 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lamiga Research Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lamiga Research Aktiebolag på telefon 070-5554706.

Bolaget skall bedriva forskning och produktutveckling inom miljö och förnyelsebar energi med tyngd punkt på solel. Miljö hybrid konvertering av fordon. Framställning av tidskrifter och böcker. Design och tillverkning av textila produkter. Grossist i miljö- anpassade dagligvaror. Utveckling av datorer, datorsystem och programvaror samt rådgivning inom EDB. Vidare skall bolaget, äga och förvalta fastigheter. Och där tillhörande verksamheter.

Idag är Lamiga Research Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lamiga Research Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lamiga Research Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Lamiga Research Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lamiga Research Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lamiga Research Aktiebolag har 556719-4997 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.