Oresund Heavy Industries AB

Skåne län

Information

Oresund Heavy Industries AB är ett företag som finns i Landskrona. I Oresund Heavy Industries AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln VD, Hansson, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, David Sigurd som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Nils Olle Krister som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Dennis Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Bo Olle Kenneth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotRoos, Kjell Thomas som är född 1956 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Oresund Heavy Industries AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Oresund Heavy Industries AB på telefon 0418-56580.

Bolaget ska bedriva uthyrning av lokaler och inventarier för varvsverksamhet, uthyrning av personal, förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Oresund Heavy Industries AB av bolagstypen Aktiebolag.

Oresund Heavy Industries AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Oresund Heavy Industries AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-10-04 och Oresund Heavy Industries AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-10-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Oresund Heavy Industries AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Oresund Heavy Industries AB har 556720-5405 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.