RE-SE AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Landskrona och RE-SE AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och RE-SE AB är ett av dem. Statusen för RE-SE AB är att Bolaget är aktivt.

RE-SE AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-01-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där företaget finns i jobbar för att företag som RE-SE AB ska trivas.

I Landskrona så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva återvinning av elektronikprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RE-SE AB inte är momsregistrerat.

Idag är RE-SE AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med RE-SE AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hempel-Hansen, Jens Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med RE-SE AB är Hempel-Hansen, Jens som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Harboe-Jepsen, Morten som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hempel Hansen, Hans Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Madsen, Bjarne Normann som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nordberg, Bengt Anders som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

RE-SE AB har 556720-6437 som sitt organisationsnummer.