Onemark Handels AB

Skåne län

Information

Onemark Handels AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Onemark Handels AB finns. I Landskrona så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Onemark Handels AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Onemark Handels AB har haft sedan 2007-10-11. Onemark Handels AB har funnits sedan och 2007-10-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Onemark Handels AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Heimdalsg. 23, 261 62, Glumslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70577.

Landskrona arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Onemark Handels AB Privat, ej börsnoterat.

Onemark Handels AB har idag 556728-2164 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Onemark Handels AB

Bolaget ska bedriva detaljhandel med lädervaror samt därmed förenlig verksamhet.

I Onemark Handels AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Onemark, Bengt Ingvar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Onemark, Wiveka Margareta som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .