Ericssons Trading AB

Skåne län

Information

Bolagets verksamhet ska utgöras av handel med och reparation av verkstads- och entreprenadmaskiner, motorcyklar, grossisthandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ericssons Trading AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Ericssons Trading AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2007-04-25 så skapades Ericssons Trading AB och bolaget är har F-skattsedel Ericssons Trading AB har haft det sedan 2007-05-10.

Ericssons Trading AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-10

556728-8344 är organisationsnummret för bolaget som finns i Landskrona.

Just nu är Ericssons Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ericssons Trading AB så går det att nå dem via telefon på 070-3335245 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ericssons Trading AB är Eriksson, Anna Olu Catharina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Siv Gunn-Britt som är född 1932 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .