Sandtrollets förskola AB

Skåne län

Information

556734-6944 är organisationsnummer för företaget Sandtrollets förskola AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sandtrollets förskola AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Sandtrollets förskola AB finns i.

Sandtrollets förskola AB har varit registrerat sedan 2007-07-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sandtrollets förskola AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sandtrollets förskola AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sandtrollets förskola AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Sandtrollets förskola AB så kan ni göra det på telefon genom 073-9396285 eller genom brev på följande adress:
Scoutv. 69, 261 93, Saxtorp

Bolaget skall bedriva förskola i enskild regi.

Det finns olika personer som har en koppling med Sandtrollets förskola AB och det är Heier, Eva Katarina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyborg, Christina Elisabeth som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Heier, Robert Alfred Herbert som är född 1953 och har titeln Suppleant, Leo, Anna Caroline som är född 1970 och har titeln Suppleant, Rang, Kristina Ingeborg som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor