Agiley AB

Skåne län

Information

Bolaget ska utveckla webbaserade applikationer med målsättningen att underlätta den dagliga företagsdriften för små och medelstora företag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Agiley AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Agiley AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2007-09-26 så skapades Agiley AB och företaget är har F-skattsedel Agiley AB har haft det sedan 2007-10-04.

Agiley AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-10-04

556738-9217 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Agiley AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Agiley AB så går det att nå dem via telefon på 070-8856316 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Agiley AB är Johnsson, Lars Sebastian som är född 1986 och har titeln VD, Johnsson, Lars Sebastian som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars Ingmar som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kjäll, Jan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Nyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor, .