RI LIVS AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RI LIVS AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är RI LIVS AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2007-12-03 så skapades RI LIVS AB och verksamheten är har F-skattsedel RI LIVS AB har haft det sedan 2008-01-24.

RI LIVS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-31

556745-0969 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Landskrona.

Just nu är RI LIVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med RI LIVS AB så går det att nå dem via telefon på 0418-448710 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Horvath, Laszlo Zoltan -Issal, Regina Ester Karolina

Följande personer är på något sätt aktiva inom RI LIVS AB är Issal, Regina Ester Karolina som är född 1957 och har titeln VD, Issal, Regina Ester Karolina som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Issal, Tomas Krister som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Per Lars Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gadd, Ulf Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Horvath, Laszlo Zoltan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Sten Jonas Magnus som är född 1951 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln RevisorPartille Revision AB som är född och har titeln Revisor.