Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556745-8053 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Landskrona som är den kommunen som Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag finns i.

Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 2007-12-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-03-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-05-01.

Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Landskrona som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-446550 eller genom brev på följande adress:
Eriksg. 124, 261 40, Landskrona

Bolaget ska bedriva begravningsbyrå, upprätta bouppteckningar, bedriva allmän juridisk konsultationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Perssons Begravningsbyrå Aktiebolag och det är Bondesson, Ulf Magnus Kristian som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Elisabeth Karolina som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Hugo Christer som är född 1949 och har titeln Suppleant, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,