BGB Kök & Bar AB

Skåne län

Information

BGB Kök & Bar AB är ett bolag som finns i Landskrona. I BGB Kök & Bar AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Ulf Benny Roger som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Prevolnik, Glen som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Radojevic, Miodrag som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med BGB Kök & Bar AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BGB Kök & Bar AB på telefon 0418-22888.

Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är BGB Kök & Bar AB av bolagstypen Aktiebolag.

BGB Kök & Bar AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Landskrona arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BGB Kök & Bar AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-05-22 och BGB Kök & Bar AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-06-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BGB Kök & Bar AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

BGB Kök & Bar AB har 556757-0469 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.