Rantzows Mekaniska Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad samt utföra industriservice samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rantzows Mekaniska Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Landskrona så är Rantzows Mekaniska Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Landskrona arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Landskrona och i Skåne län. Redan 2008-04-28 så skapades Rantzows Mekaniska Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Rantzows Mekaniska Aktiebolag har haft det sedan 2008-10-30.

Rantzows Mekaniska Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-11-06

556757-1525 är organisationsnummret för företaget som finns i Landskrona.

Just nu är Rantzows Mekaniska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Rantzows Mekaniska Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0418-50424 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rantzows Mekaniska Aktiebolag är Rantzow, Eric Johan Michael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rantzow, Maria Teresia Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rosengren, Bengt Åke som är född 1936 och har titeln Revisor, Rosengren & Partners Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .