Megadyk i Landskrona

Skåne län

Information

561031-XXXX är organisationsnummer för företaget Megadyk i Landskrona. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Megadyk i Landskrona är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Megadyk i Landskrona finns i.

Megadyk i Landskrona har varit registrerat sedan 2005-01-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Megadyk i Landskrona så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-10-13.

Megadyk i Landskrona är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Megadyk i Landskrona är följande:

Vill ni komma i kontakt med Megadyk i Landskrona så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Dykutbildning, försäljning samt dykutflykter.

Det finns olika personer som har en koppling med Megadyk i Landskrona och det är Nilsson, Maj Anna Barbro som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,