Thomas Olsson Antik o Kuriosa

Skåne län

Information

Thomas Olsson Antik o Kuriosa hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Thomas Olsson Antik o Kuriosa finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Thomas Olsson Antik o Kuriosa tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Thomas Olsson Antik o Kuriosa har haft sedan 1998-01-01. Thomas Olsson Antik o Kuriosa har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Thomas Olsson Antik o Kuriosa så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Thomas Olsson Antik o Kuriosa har idag 561108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Thomas Olsson Antik o Kuriosa

Handel med begagnade och nya saker (böcker, och presentartiklar).

I Thomas Olsson Antik o Kuriosa så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Thomas Lennart Mikael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .