Steinar Jahre Konsult

Skåne län

Information

Steinar Jahre Konsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Landskrona som är den kommunen där Steinar Jahre Konsult finns. I Landskrona så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Steinar Jahre Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Steinar Jahre Konsult har haft sedan 2002-08-22. Steinar Jahre Konsult har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Steinar Jahre Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0418-70309.

Landskrona arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Steinar Jahre Konsult har idag 570702-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Steinar Jahre Konsult

Förmedling av verksamheter samt rådgivning i samband med etablering av nya verksamheter, management consulting samt därmed förenlig verksamhet.

I Steinar Jahre Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jahre, Steinar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .