Paradisets Strutsar

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Paradisets Strutsar är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Paradisets Strutsar är ett av dem. Statusen för Paradisets Strutsar är att Bolaget är aktivt.

Paradisets Strutsar är ett Enskild firma och skapades 2003-10-09. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Paradisets Strutsar ska trivas.

Paradisets Strutsar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Landskrona så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Struts uppfödning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Paradisets Strutsar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Paradisets Strutsar och det finns flera verksamheter som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Paradisets Strutsar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-432154.

.

De som är på något sätt har med Paradisets Strutsar är Wärme Meigård, Mats Fredrik som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Paradisets Strutsar har 590104-XXXX som sitt organisationsnummer.