English Translation Service Catharina Barker

Skåne län

Information

590310-XXXX är organisationsnummer för företaget English Translation Service Catharina Barker. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som English Translation Service Catharina Barker är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som English Translation Service Catharina Barker finns i.

English Translation Service Catharina Barker har varit registrerat sedan 1996-05-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för English Translation Service Catharina Barker så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

English Translation Service Catharina Barker är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för English Translation Service Catharina Barker är följande:

Vill ni komma i kontakt med English Translation Service Catharina Barker så kan ni göra det på telefon genom 0418-35341 eller genom brev på följande adress:

Översättningstjänster.

Det finns olika personer som har en koppling med English Translation Service Catharina Barker och det är Barker, Ylva Catharina Agneta som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,