Sko - Elegance i Landskrona

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Sko - Elegance i Landskrona är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Sko - Elegance i Landskrona är ett av dem. Statusen för Sko - Elegance i Landskrona är att Bolaget är aktivt.

Sko - Elegance i Landskrona är ett Enskild firma och skapades 2003-04-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sko - Elegance i Landskrona ska trivas.

Sko - Elegance i Landskrona är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel med skor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sko - Elegance i Landskrona är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är Sko - Elegance i Landskrona och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Sko - Elegance i Landskrona så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-18656.

.

De som är på något sätt har med Sko - Elegance i Landskrona är Eszter, Lars Karl som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sko - Elegance i Landskrona har 590529-XXXX som sitt organisationsnummer.