Franzons Bokföringstjänst

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Landskrona och Franzons Bokföringstjänst är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Franzons Bokföringstjänst är ett av dem. Statusen för Franzons Bokföringstjänst är att Bolaget är aktivt.

Franzons Bokföringstjänst är ett Enskild firma och skapades 1995-09-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Landskrona där bolaget finns i jobbar för att bolag som Franzons Bokföringstjänst ska trivas.

Franzons Bokföringstjänst är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Landskrona så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Sköta löpande bokföringsarbete samt kontorsgöromål åt små och medelstora företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Franzons Bokföringstjänst är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Franzons Bokföringstjänst och det finns flera bolag som är det idag i Landskrona.

Vill man komma i kontakt med Franzons Bokföringstjänst så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0418-430793.

.

De som är på något sätt har med Franzons Bokföringstjänst är Franzon, Marie Christina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Franzons Bokföringstjänst har 590917-XXXX som sitt organisationsnummer.