Snabel Design

Skåne län

Information

591020-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Snabel Design. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snabel Design är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som Snabel Design finns i.

Snabel Design har varit registrerat sedan 1997-06-13 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snabel Design så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Snabel Design är och det finns flera verksamheter i Landskrona som också är .

Firmatecknare för Snabel Design är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snabel Design så kan ni göra det på telefon genom 0418-432117 eller genom brev på följande adress:

Reklamverksamhet, grafisk formgivning, illustration och till- verkning av reklamprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Snabel Design och det är Hyldgaard Blaesild, Hanne Esmann som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,