LASSES BILSERVICE

Skåne län

Information

591201-XXXX är organisationsnummer för företaget LASSES BILSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LASSES BILSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Landskrona som är den kommunen som LASSES BILSERVICE finns i.

LASSES BILSERVICE har varit registrerat sedan 1980-03-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LASSES BILSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

LASSES BILSERVICE är och det finns flera bolag i Landskrona som också är .

Firmatecknare för LASSES BILSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med LASSES BILSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 0413-70707 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstadsrörelse samt bensin- och bil- försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med LASSES BILSERVICE och det är BENGTSSON, LARS ANDERS som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,